روی سفته ام ذکر نکردیم بابت ضمانت هستش، الان مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۰ #92790434

سلام خسته نباشین
یک سوال درمورد سفته داشتم برای ضمانت پرداخت اجاره بها و تخلیه ملک سفته نوشتم به مبلغ ۲۰میلیون تومن در قسمتی که باید کد ملی و اسم شخص دریافت کننده سفته رو مینوشتم کد ملی خودم رو نوشتم و پایین متعهد ادرس منزل نوشتم و اسم و امضا کردم هیچ کدوم از قسمت های دیگه رو پر نکردیم و تحویل شخص دادم حداکثر مبلغ رو میخواستن و بدون تاریخ ( محل پرداخت رو هم پر نکردم)
البته در قرارداد اجاره شماره سفته رو ذکر کردیم و نوشتیم بابت ضمانت پرداخت اجاره بها و تخلیه اخذ شده

۲- بابت اشتباهی که در نوشتن سفته داشتیم ، این سفته اعتبار داره یا ن؟ برای اصلاحش باید پشت نویسی بشه ؟
۳ - و با دست خط بنده پر شده اگر الان خود شخص بقیه موارد رو پر کنن بازم سفته اعتبار داره؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ذکر شماره سفته و جهت وصول آن کفایت می کند

باسلام و درود سفته ذکر شده معتبر می باشد.

باسلام
سفته معتبر میباشد

درود
سفته قابل مطالبه می باشد

با درود بله سفته معتبر است.

با سلام سفته ذکر شده از آتجائیکه در قرارداد ذکر شده کاملا معتبر است اما اقدام قانونی موجر نسبت به آن تابع قرارداد فی مابین است.