با این اوصاف شکایت کیفری ترک انفاق کنم یا تقاضای تعیین تکلیف یا عسرو حرج ناشی از ترک زندگی مشترک؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #92688015

سلام خدمت وکلای محترم
وقت بخیر!!
بنده یک سال هست منزل پدرم هستم و همسرم اقدامی برای برگشتن من انجام نداده فقط اظهار نامه فرستاده که برگرد و من هم اعلام تمکین کردم ولی اقدام نکرد دوباره جهت بازگشت به منزل اقدام کردم ولی درو باز نکرد پلیس هم صورت جلسه کرده و دوباره طی اظهار نامه ایی اعلام تمکین کردم کاری نکرد
شکایت حقوقی نفقه محکوم شده و گفته که پرداخت میکنم
مطالبه مهریه هم کردم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتونید در کنار شکایت حقوقی، شکایت کیفری ترک انفاق نیز علیه ایشون طرح کنید.
همچنین در شکایت مطروحه خودتون هم اگر پس از صدور اجراییه نفقه شما رو پرداخت نکردند حکم جلب ایشون رو بگیرید.
در ضمن میتونید در هر یک از موارد فوق دادخواست طلاق از بابت عسر و حرج تقدیم دادگاه کنید.

درصورت قطعیت حکم پرداخت نفقه درخواست اجرای حکم نمایید و درصورتی که بتوانید عسروحرج خودرا اثبات نمایید میتوانید دادخواست طلاق به دادگاه ارایه نمایید.

سلام
از طریق حقوقی نفقه خود را مطالبه نمایید