کمترین زمان برای انجام طلاق توافقی چقدر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۲ #92616579

سلام میخواستم بدونم هزینه ان بابت وکیل جهت طلاق غیرحضوری چقدر میشه

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، طلاق توافقی در مجموع حدود دو ماه زمان می برد؛ توصیه می گردد ابتدا مشاوره را انجام و سپس به مرجع قضایی مراجعه‌ کنید، و از طریق سامانه نیز امکان ثبت نام وجود خواهد داشت؛ در ضمن حق الوکاله توافقی ‌خواهد بود، آرزوی عاقبت ‌بخیری.

با سلام
اولا هزینه حق الوکاله میتواند توافقی باشد و قیمت ثابت ندارد
دوما در طلاق توافقی روال رسیدگی زمان بر نخواهد بود مگر اینکه کلاس های مشاوره قدری طول بکشد و نهایتا دو ماه سر جمع زمان خواهد برد .

۴۵ روز زمان مشاوره است
حدود ۲۰ روز هم دادگاه
حق الوکاله توافقی است

سلام
هزینه ان بابت وکیل جهت طلاق غیرحضوری توافقی است
بمدت ۲ ماه بعلت اجباری شدن شدن مشاوره زمان تقریبی می باشد

حدودا دو ماه طول می‌کشد با توجه به الزامی بودن مشاوره

از زمان تشکیل پرونده و با توجه به الزامی شدن مشاوره حدودا ۲ ماه طول می کشد

با سلام. نظر به اجباری شدن شدن مشاوره بهزیستی، حداقل زمان ۲ ماه می باشد.
هزینه حق الوکاله توافقی می باشد.