زمین قولنامه ای که تفکیک نشده، بخوام براش سند بگیرم چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #92480611

سلام. یه زمینی خریدیم که صاحب اصلیش خیلی وقت پیش فوت شده و فرزندانش بین خودشون زمیناشونو تقسیم کردن بدون اینکه انحصار وراثت بشه حالا اون زمینی که ما خریدیم پسران مرحوم به خواهراشون دادن و یکی از خواهرا فوت شده حالا من این زمین رو از دلال خریدم و دلال موقع خریداری از همشون تو بنگاه امضا گرفته از اون دو تا دختر و فرزندای مرحوم اون یکی خواهرشون که فوت شده. زمین هم بنچاق داره حالا من میتونم واسش سند دربیارم با این اوضاع یا نه؟ زمین هم کاربری مسکونی نداره کاربری مذهبی داره ولی اوقاف نامه داده که من نمیخوام چون مسجد نزدیکشه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه همه ورثه مالک اصلی که در ثبت سابقه بنامشان هست قرارداد شما را امضا کرده‌اند شما می توانید با مراجعه به اداره ثبت و از طریق قانون تعیین وضعیت املاک فاقد سند درخواست صدور سند مفروزی نماید و پرونده شما در هیئت مذکور رسیدگی می گردد برای مراجعه به هیئت باید توسط یک نفر مهندس نقشه پلاک شما تهیه و با cd مربوطه به اداره ثبت تقدیم گردد.