چطور آقا ممنوع الخروجیش رو لغو کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۱ #92396344

آقای بدلیل مهریه همسرش که ۱۳۶۵ عدد می باشدحسابهایش مسدود کرده و منفی ۹ هست و ایشان دکترای ای تی ولی کار ثابتی ندارد و در فقر زندگی می‌کند چون تمام املاک‌ توسط خانم برداشته شد. آقا تمام پولهای که از خارج به حساب یک شخص دیگر واریز می‌کرد و واسطه به خانم پرداخت می‌کرد و ایشان چند منزل و اتومبیل بنام خود و خانوادش خریداری می‌کرد. فقط ۳ ماه زندگی مشترک داشته اند. حال سوالم این است که چطور آقا ممنوع الخروجیش رو لغو کند؟؟ (تا بتواند برای پرداخت بدهی مهریه به دولت و خانم خارج از کشور کار کند) آقا حتی درست فارسی متوجه نمی‌شود. ناگفته نماند خانم با چند نفر عقد می‌کرد و بعداز آنها کلاهبرداری می‌کرد.درضمن خانمها بیش از ۱۰ پرونده در دادسراهای تهران در مناطق مختلف شکایت کرده آیا راهکار و اقدامی وجود دارد تا بتواند از اینهمه بدهکاری ها رهایی پیدا کند و حتی حق دولت هم تو این ۷ سال خیلی زیاد است. لطف راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمود و پس از صدور حکم و پرداخت پیش قسط جهت رفع ممنوع الخروجی اقدام کرد. چنانچه املاک به خانم هبه شده باشد تحت شرایطی امکان رجوع از هبه وجود دارد. همچنین می توان جهت تهاتر املاک و وجوه واریزی با مهریه خانم اقدام کرد.

با سلام
پرسش شما نامفهوم است بهتر است مشاوره حضوری یا تلفنی انجام دهید.

بادرودوسلام سوال نامفهوم می باشد.

سلام دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را مطرح نمایند پس از واریز پیش پرداخت تعینی توسط دادگاه می توانند ممنوع الخروجی را رفع نمایند

با سلام
متاسفانه متن ارسالی بسیار مبهم و...هست. لطفا مطالب را دسته بندی وکاملتر توضیح بفرمایید تا قابل پاسخ دادن باشد