میتونم بعنوان کلاهبرداری شاکی بشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۵ #92347084

سلام،۶ ماه پیش وارد یه گروه واتساپی شدم که اجناسی رو برای فروش قسطی گذاشته بود،من یک موبایل ازش بصورت اقساطی و تحویل فوری خریدم،مدیر گروه گفت باید اول نصف پول رو بدی و یک ماه هم از پرداختت بگذره بعدش تحویل میدم، من هم پرداخت کردم،الان ۶ ماه گذشته و هر دفعه یه بهونه میاره و چیزی تحویل من نداده. از اقوام خودم چند نفر توی گروهش هستن که اونا هم وضعیتشون مثل منه.آیا میتونم ازش شکایت کنم.اگه شکایت کنم بعنوان کلاهبرداری شاکی بشم؟ ممنون میشم که ساده و بدون اصطلاحات عربی توضیح بدین.
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااستنادبه فیش واریزی وپیامک، تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی اقدام کنید.

با ارائه پیام ها و فیش واریزی خود شکواییه ایی با موضوع کلاهبرداری اینترنتی مطرح نمایید

سلام و وقت بخیر.
شکایت کلاهبرداری اینترنتی به استناد متن پیام ها و پول واریزی و شهادت سایرین مطرح کنید.
موفق باشید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کلاهبرداری قابل طرح است

همگی تحت عنوان کلاهبرداری یا تحصیل مال نامشروع شکایت کیفری انجام دهید

امکان شکایت تحت عنوان کلاهبرداری وجود دارد. می توانید دادخواست مطالبه وجه هم دهید .

سلام
بله از طریق دفتر خدمات قضایی ، شکوائیه مبنی بر کلاهبرداری تنظیم و ارسال میکنید و پس از دستور دادسرا به پلیس فتا ارجاع میشه و از طریق پلیس فتا موضوع بررسی میشه .