میخواستم ببینم آیا اگر شکایت بکنیم حرف ما به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #92301014

با سلام و وقت بخیر، بنده مادرم پدر ومادرم فوت کرده الان بحث حصر وراثت پیش اومده،
مادرم بنده متاسفانه ساده لو بودن و حرف همه رو باور میکرد. الان بدون اطلاع ما خواهرم رفته مادرم رو برده محضر یک منزل چندین میلیاردی رو به نام خودش زده با کلک و دروغ (شاهد هم دارم)

مشاوره حقوقی حصروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.چنانچه دلایلی بر صوری بودن آن یا سوءاستفاده از وضعیت شخص دارید ارایه نمایید.

با سلام و درود . اصل بر صحت و اعتبار قرارداد میباشد .

بادرودوسلام اصل برصحت معاملات می باشد.

سلا بر این است که قرارداد صحیح است

با سلام، هر معامله ای که انجام می شود اصل بر درست بودن آن است مگر بتوانید ثابت کنید

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است

اگر انتقال صوری باشد معامله باطل است.