آیا به اتباع افغانستانی مجاز و متولد ایران شناسنامه و کارت ملی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۱ #92268403

آیا به اتباع مجاز و متولد ایران تابعیت و شناسنامه تعلق میگیرد؟؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت شرایطی اخذ تابعیت ممکن خواهد بود

 ، هر زن ایرانی که با مرد غیرایرانی ازدواج کند و در نتیجه این ازدواج، دارای فرزند زیر ۱۸ سال باشد، همچنین هر فردی که از مادر ایرانی و پدر غیرایرانی متولد شده و دارای بیش از ۱۸ سال تمام است، می‌تواند متقاضی اعطای تابعیت ایران باشد.

در صورت داشتن شرایط تابعیت داده خواهد شد

باید مادر ایرانی داشته باشند یا با مرد ایرانی ازدواج نمایند.

سلام
تحت شرایطی امکان اخذ تایعیت وجود دارد

سلام و درود
در صورت داشتن تابعیت ایرانی مادر و تولد فرزند در ایران زندگی و اقامت بیش از ۱۸ سال امکان دریافت مدارک شناسایی معتبر ایرانی وجود دارد .

بله هجده سال اقامت در ایران و یا متولد شدن از مادر ایرانی و پدر افغانی درخواست از اداره اتباع وزارت خارجه با ارائه مدارک درخواستی