گرفتن بچه از مادر با وجودی که شوهر خانه مستقل ندارد امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۱ #92249

با سلام .
من به مدت یک ماهه از خونه همسرم به این دلیل که خونه مستقلی برای من فراهم نکرده اومدم خونه پدرم و شرط برگشتم تهیه خونه مستقل بوده است.در این یک ماه پسر ۴ ساله ام‌با من زندگی میکرد بدون اینکه شوهرم نفقه یا خرج بچه را بده.
امروز من و پسرم تو خیابون بودیم شوهرم ما رو دید اومد پسرمو بغل کرد و فرار کرد بردش.میخاستم راهنماییم کنید ایا میتونم ازش شکایت کنم؟
دوم اینکه من توی مدرسه غیرانتفاعی معلم هستم شوهرم دوروز پیش اومد توی مدرسه و داد و سر وصدا که حق ندارین به زنم اینجا کار بدین و تهدید شون کرده که میاد مدرسه رو بهم میریزه.
مدیرمم عذر منو خواست و اخراج شدم .
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم با این عمل های همسرم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید علیه ایشان به جرم مزاحمت شکایت کیفری کنید. لذا ایشان پدر فرزند شما هستند و نمیتوانید علیه ایشان شکایت کنید. فقط میتوانید ملاقات با فرزند داشته باشید.