محکومیت موثر کیفری دقیقا به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۶۰۴ #92244

سلام و خسته نباشید

در بسیاری از سوالات کیفری کاربران در رابطه با سوء پیشینه، به محکومیت موثر کیفری اشاره نموده اید!

۱) آیا کسی که به حبس یکسال یا پرداخت مبلغی به جای حبس محکوم شده باشد (۱۰ میلیون) جز محکومیت موثر محسوب میشود ؟

۲) اگر جواب سوال ۱ بلی است ، آیا فرد میتواند گواهی عدم سوپیشینه دریافت کنم ؟

۳) درصورتی که منظور از محکومیت موثر کیفری چیز دیگریست ممنون میشم توضیح بدهید...

کمال تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در پاسخ به سوال اول شما باید عرض شود مجازات حبس یکسال جزء محکومیت موثر کیفری نبوده و در گواهی سوء پیشینه درج نخواهد شد و منظور از محکومیت موثر کیفری ماده 25 قانون مجازات اسلامی می باشد.