چک صیادی دارم فردا تاریخ وصولشه اگه نرم چی میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۱ #92134352

سلام برای فردا یه چک دارم که صاحب چک گفته بود بیا جند ماه توافقی عقب بندازیم چکو منم قبول کردم الان میگه مشکلی اومده و یه هفته دیگه بیا حالا فردا وقت جک منه اگه نرم بانک تایک هفته مشکلی پیش نمیاد طرف نمیتونه مثلا ادعا کنه بگه چرا وقتش نرفت وووو

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی ایجاد نخواهد شد دوست عزیز

در هر صورت چک را باید پرداخت نمایید و به حضور یا عدم حضور شما ارتباطی ندارد.

خیر در صورت عدم برگشت در موعد مقرر مشکلی پیش نمیاد و خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید چک محاسبه میشود.

سلام
نه مشکلی پیش نمیاد و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید حساب میشه

خیر . مشکلی به وجود نخواهد آ مد ....

سوالتان راواضح مطرح بفرمایید

با سلام
سوالتان نامفهوم است
اگر دارنده چک هستید میتوانید جهت وصول چک در تاریخ مقرر اقدام نموده و در صورت عدتم موجودی حساب صادر کننده چک مسدود خواهد شد