آیا می توانم خودروی خود را در مشاعات ساختمان پارک کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۶ #92055884

سلام خسته نباشید من ساکن یک آپارتمان ۴۲ واحدی هستم و میخواستم بدانم من بدون مزاحمت موتورسیکلتم رو در مشاعات پارکینگ پارک کردم و مدیر ساختمون برگه ای زده که پارک نکنید و در صورت پارک پنچر خواهد شد ، آیا اجازه دارند بگویند پارک نکنید ؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استفاده از مشاعات برای کل ساکنین بوده و نمیتواند مختص یک نفر باشد مگر با تراضی و رضایت ساکنین

اگر مدیر ساختمان و اهالی ساختمان راضی نباش نمی توانید پارک کنید در صورت پنچر می توانید با گزارش پنچری توسط پلیس اقامه دعوا کنید

پارک مساوی است با پنچری و .... این عبارات تهدید محسوب خواهند شد و میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید. لذا مستحضر باشید که به هیچ عنوان نمیتوانید در قسمت مشاعات ساختمان هیچ گونه تصرفی نمائید که بدون رضایت تمامی مالکین آن ساختمان باشد.

سلام در تکمیل فرمایش همکار محترم عرض می شود که هیچ شخصی حق ندارد به موتور شما آسیب برساند در غیر این صورت هم از لحاظ حقوقی و هم کیفری قابل تعقیب است .

با سلام ووقت بخیر
تمام افراد ساختمان درقسمت مشاعات ساختمان شریک هستند و هریک هراستفاده ای که بخواهد انجام دهد باید با رضایت تمامی افراد باشد و اینکه شما موتورتون رو درقسمت مشاع ساختمون قراردادید باید رضایت همه را داشته باشید.