کارفرما میتواند سفته را به اجرا بگذارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #92055448

سلام خسته نباشید من مدت یک سال و نیم در شرکتی خصوصی مشغول به فعالیت بودم و قراردادهای سه ماهه با من می بستند الان بعد از یک سال و نیم به دلیل بیماری کرونا به من اجازه دورکاری را ندادند در صورتی که میتوانستم دورکاری کنم و به همین علت دیگر قادر به ادامه همکاری با این شرکت نیستم قرار داد من هم در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ به اتمام رسیده است ولی به من گفتند تا زمان استخدام نیروی جدید در شرکت فعالیت کنم اما در اواسط فروردین خسارتی مالی به شرکت از جانب من وارد شد و سفته ای هم بابت ضمانت حسن انجام کار در شرکت دارم میخواستم بدونم کارفرما میتوانند سفته را به اجرا بگذارند؟ با توجه به اینکه قرارداد کاری من با این شرکت تمام شده بود ،آیا کارفرما میتوانند سفته ها رو به اجرا بگذارند؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید قرارداد مطالعه شود و بدون ملاحضه آن نظر بدرستی اعلام نمی‌شود.

سلام
اگر سفته را بابت ضمانت حسن انجام کار گذاشته باشید و به لحاظ عدم انجام کار صحیح و شایسته توسط شما و تقصیر شما به شرکت خسارت وارد شده باشد شرکت می تواند خسارت وارده را از طریق سفته مذکور از شما مطالبه نمایند و اتمام مدت قرارداد تاثیری در این مورد ندارد

باسلام سفته بابت تضمین حسن انجام کارشما اخذشده است که درصورت ضرور وزیان وارده از سوی شما بتوانند به اجرا بگذارند.طبق قانون مسوولیت مدنی هرکسی به شخصی خسارت وارد نماید ملزم به پرداخت خسارت می باشد.