آیا میتونم به جریمه نقدی تبدیلش کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶۵ #92027232

با سلام.
بنده به خاطر پیامک‌ های فحاشی به ۷۴ ضربه شلاق متهم شدم که پنجاه تای ان به تعزیری تبدیل شده ولی ۲۴ تای ان تایید شده. خانم هستم بچه شیر خوارم دارم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید از اجرای احکام صادر کنند رای تقاضایی تبدیل مجازات به نقدی اقدام فرمایید

با سلام اگر رای از دادگاه بدوی صادر شد میتونیت باتوجه به ذکر شرایط خاص از دادگاه تجدید نظر درخواست تبدیل به مجازات نقدی غیر نمایند و چنانچه رای قطحی هست از اجرای احکام دادگاه صادر درخواست با توجه به شرایط خواص که داریت درخواست نمایید

"با سلام"
بستگی به دفاعیات دارد
ابراز ندامت نمایید وشرایط را اعلام کنید انشالله موافقت میشود

اگر رای قطعی نشده است می توانید نسبت دادنامه اعتراض و مراتب را اعلام نمایید
و اگر رای قطعی شده است می توانید از اجرای احکام کیفری درخواست نمایید که توان و تحمل کیفر را ندارید .

از دادنامه تجدیدنظر کنید و طی تجدیدنظرخواهی مراتب شیردهی طفل خود را متذکر شوید، احتمال تعلیق و یا تخفیف و تبدیل مجازات بسیار است.

اگر رای هنوز قطعی نشده و فرصت تجدیدنظرخواهی دارید می توانید از حکم تجدیدنظرخواهی بخواهید ولی اگر در مرحله تجدیدنظر این تبدیل صورت گرفته و رای قطعی شده است با مراجعه به اجرای احکام مشکل را مطرح کنید.چون بسیار بعیده محکمه تجدیدنظر برای زنی که کودک شیرخوار دارد تبدیل شلاق را نپذیرد.برای همین حدس میزنم شما هنوز تجدیدنظرخواهی نکرده اید.به هر حال اگر فرصت تجدیدنظر دارید حتما از آن فرصت استفاده کنید چون در مرحله اجرای حکم مرجع مجری حکم تا حد امکان تلاش خواهد کرد که حکم را اجرا کند و ممکن است اجرای حکم را به تاخیر بیندازد تا شما از دوره شیردهی فارغ شوید.اما در محکمه تجدیدنظر احتمال تخفیف مجازات خیلی بیشتر است.

سلام.میتوانید بدلیل شرایط خاص خود تقاضای تبدیل مجازات بنمایید.