چطور به خاطر اعتیاد همسرم اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۰ #91897044

سلام شوهری معتاد شیشه دارم دونوجوان پسر بچه هام تهدید به مرگ میکنه چکار کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعتیاد ایشان مستمر بوده از موارد عسر و حرج بوده و میتوانید تقاضای طلاق بفرمائید

با توجه به اعتیاد ایشان عسر و حرج شما برای طلاق قابل اثبات بوده
لیکن می توانید با اورژانس اجتماعی تماس گیرید.

باسلام واحترام بدوا جهت ترک ودرمان ایشان اقدام نمایید چنانچه افاقه ننمود میتوانید برای طلاق اقدام نمایید

مشکل شما در صورت اثبات ،قانونا از موارد عسر و حرج زوجه محسوب و می توانید در خواست طلاق نمایید.

سلام از باب عسر و حرج دادخواست طلاق خود را پیگیری نمایید

با سلام،اگر اقدامات شما برای ترک اعتیاد ایشان موثر واقع نشده با ارائه مستندات و شهادت شهود دادخواست طلاق به واسطه عسر و حرج دهید.

باسلام
ابتدا اورابه کمپ ترک اعتیاد معرفی نمایید وچنانچه قبلا اینکاررا کرده اید وموثرواقع نشده میتوانید برای طلاق بواسطه عسروحرج اقدام نمایید.