تشخیص زمان ازاله بکارت، توسط پزشکی قانونی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #91863244

با سلام. من ۴ سال قبل بکارتمو از دست دادم و با کسی رابطه نداشتم و از ترسم سکوت گردم. الان عقد کردم و با همسرم از شب اول رابطه کامل داشتم چون پرده ی من حلقوی بود در زمان تجاوز هم خون ریزی نداشت و الان بعد از ۷ ماه همسرم میگه باید بری پزشکی قانونی ایا مزشکی قانونی‌ تشخصی میده زدگی مال ۴ سال پیش است یا با توجه به رابطه ی جدید ۷ ماهه تاریخ دقیق زدگی‌ قابل تشخیص نیست؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام امکان تشخیص ازاله پرده بکارت پس از سپری شدن حد الاکثر یک ماه میسر نمی باشد پرده بکارت از نوع حلقوی با توجه به اینکه در صورت برقراری رابطه جنسی پرده پاره نشده و خونریزی اتفاق نمی افتد.از دست دادن پرده بکارت مربوط به ۴ سال قبل از نوع حلقوی بعید به نظر می رسد و کماکان سالم می باشد در عین حال تشخیص نهایی بلحاظ تخصصی بودن موضوع توسط پزشک متخصص میسر می باشد

سلام
لطفا نگران نباشید چرا که نه پزشکی قانونی چنین درخواستی را بدون دستور قضایی قبول میکند و نه از نظر فنی چنین چیزی قابل تشخیص هست.