کیف مسافر گم شده و از من شکایت کرده، چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۲ #91823776

با سلام و خسته نباشید
من راننده ی اسنپ هستم. پریشب رشت برف شدیدی میبارید و کوچه ها کاملا بسته بود مسافری را با دو مقصد سوار کردم. در مقصد اول هر چهار نفر پیاده شدند که یکیشام را که مادر پیرشان بود را به انتهای کوچه برسانند. و من تا نصف کوچه بیشتر نمیشد برم. دنده عقب اومدم که سر کوچه بمونم که لاستیک عقب ماشینم به پل آهنی گرفت و پنچر شد. سریعا شروع کردم به تعویض لاستیک که تقریبا تمام شده بود که برگشتن. و اون خانم جوان گفت کیف پولم اینجا بود و نیست. که به اصرار ایشون به اتفاق همسرشون رفتیم کلانتری محل. ایشون و ماموران اصرار داشتن که کیفش رو پس بده. و تا نزدیک دو شب منو تو کلانتری نگهداشتن و ماشینمو بردن تو حیاط کلانتری و کاملا گشتن.
و در نهایت کارت ماشین و کارت ملی منو نگهداشتن و صورت جلسه کردن و گفتن برو ۲۳ و م بیا ببینیم چی میشه. اون خانم هم شکایتی مبنی بر مفقود شدن کیفش در ماشین من نوشت.
خواستم راهنمایی بگیرم. چون ماموران کلانتری همسر اون خانم رو میشناختن و باهاش خیلی دوست بودن. حتی پشت میزشون مینشست. میترسم چون اطلاع از قانون ندارم اذیتم کنن.
خواهش میکنم راهنماییم کنید. که چکار کنم.
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و تبریک به جهت رفع مسئله منظور. اولا ابتدا به کلانتری مراجعه و یک کپی از گزارش کلانتری درخواست کنید. در صورت امتناع از ارائه کپی می توانید موضوع را با رییس کلانتری مطرح نمایید و در صورتیکه باز هم به نتیجه دلخواه دست پیدا نکردید، به ستاد فرماندهی انتظامی استان مراجعه نمایید. ثانیا لازم به ذکر است ، جهت اعاده حیثیت ۱- داشتن مدارک دال بر وارد نمودن اتهام به شما ۲- داشتن ادله دال بر بی گناهی شما لازم است. ثالثا در خصوص اظهارات توهین آمیز مامور کلانتری ،((در صورت داشتن مدارک کافی)) ! قابل پیگیری قانونی در دادسرای نظامی می باشد. مسئله مهم اینجاست که جای هیچ گونه نگرانی نیست و شما می بایستی با اعتماد به نفس بیشتری به موضوع نگاه کنید وهیچ گونه هراسی نداشته باشید . زیرا آن مامور کلانتری در آن سمت و موقعیت ، نسبت به سایر شهروندان بیشتر زیر ذره بین قانون و ضوابط و مقررات می باشد . منصور باشید

با سلام . طرف دعوی (شاکی) جهت اثبات ادعایشان نیاز به ادله کافی دارند ، مثلا اقرار شما یا پیدا شدن کیف نزد شما و یا (فیلم دوربین های منازل یا مغازه های موجود در کوچه) !!! و یا سایر قرائن. در صورتیکه کیف در ماشین و نزد شما پیدا نشده باشد و به هیچ وجه اقرار نکرده باشید و شما به کذب بودن موضوع مطرح شده در نزد خودتان یقین داشته باشید، قطعا پس از کمی رفت و آمد به پاسگاه و دادسرا ، جهت روشن شدن مسئله ،به نتیجه مطلوب خواهید رسید.