یکی از مالکین حاضر به عقد قرارداد نیست ایا میشه از طریق قانونی اقدامی انجام داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶ #91821027

سلام بنده یه ملک مشارکت در ساخت گرفتم و قرادادشو بستم سن ملک ۲۰ سال میباشد که ۹ تا ملک داره از این ۹ نفر ۸ تا از مالکین قراداد رو امضا کردن و ۳ دانگ سند رو بنام من زدن

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام مالک به فروش یا اتخاذ هرگونه تصمیمی در مورد مایملکش خلاف قانون است ولی در این مورد خاص تنها میتوانید از طریق ماده ۱۳ قانون تملک آپارتمان‌ها اقدام نمائید . مطابق این ماده : در صورتیکه به تشخیص سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری عمر مفید ساختمان به پایان رسیده و یا به هر دلیل دیگری ساختمان دچار‌ فرسودگی کلی شده باشد و بیم خطر یا ضرر مالی و جانی برود و اقلیت مالکان قسمتهای اختصاصی در تجدید بنای آن موافق نباشند ، آن دسته از مالکان‌ که قصد بازسازی مجموعه را دارند ، می‌توانند براساس حکم دادگاه ، با تامین مسکن استیجاری مناسب برای مالک یا مالکان که از همکاری خودداری‌ می‌ورزند نسبت به تجدید بنای مجموعه اقدام نمایند .

با سلام
طبق قانون نمیتوان کسی را اجبار به واگذاری ملک یا هر مورد دیگری را وادار نمود مگر با رضایت خود .
بنابراین تنها راه شما اخذ رضایت مالک نهم به هر طریقی که شده حال با مبلغی اضافی یا شروطی دیگر .

با سلام و احترام به استحضار می رساند با عنایت به مالکیت مشاعی شما در ملک توصیفی چنانچه ملک غیر قابل افراز باشد گواهی مربوطه در این خصوص را از اداره محترم ثبت اسناد و املاک منطقه اخذ کنید و متعاقبا اقدام به درخواست فروش و مزایده گذاری شش دانگ ملک را نمایید در اینجا به علت مالکیت مشاعی ، طبق تجویز ماده ۸۰۸ از قانون مدنی شما حق شفعه دارید و اولویت خرید ملک در مزایده گذاری با شماست .