متوجه شدم پرونده و مشکلی در دادگستری کشور قطر دارد، چطوری از این موضوع مطلع بشم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۱۳۰ #91577309

سلام من قصد ازدواج با فردی که در کشور قطر زندگی میکنه رو دارم به تازگی متوجه شدم پرونده و مشکلی در دادگستری کشور قطر داره ولی نمیدونم چیه چطوری از این موضوع اگاه بشم تو رو خدا کمکم کنید خیلی برام مهمه که چی بوده پلی اینده م در میونه

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از یک وکیل از قطر مشاوره بگیرید

بهتر است از یک وکیل قطری مشورت بگیرید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است برای پیگیری و نتیجه گیری وکیل قطری اختیار کنید .

سلام با یک وکیل قطری صحبت نمایید

باسلام تنها از طریق سفارت قطر در ایران قابل پیگیری هستش واز این طریق به نتیجه میرسید.البته باید بگم که به سادگی به کم وکیف موضوع دسترسی پیدا نمیکنید و حتما باید از وزارت امورخارجه ایران کمک بگیرید

با درود بهتر است نسبت به اختیار کردن یا مشورت با وکیلی در کشور قطر اقدام نمایید

سلام
یک وکیل از کشور قطر ر بگیرید و ضمنا برای ازدواج شما سوپیشینه کیفری دوطرف نیاز است