نشت آب از واحد بالا و گرفتن تامین دلیل به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵,۱۱۰ #91556

سلام؛
مدت یکسال است که از سقف همسایه بالایی در آپارتمان ما آب به پایین نشت می کند. این نشتی از جاهای مختلف خانه هست و مخصوصا از سمت توالت فرنگی بالا که تمام سرویس ما رو نجس کرده . مقداری از سقف حمام و تراس نیز تخریب شده و رنگ داخل پذرایی هم نم برداشته. طی این یکسال چندین بار به مالک خانه و مستاجر خانه تذکر و یادآوری کردیم اما حرف اول و آخرسون اینه که برین شکایت کنید . هر کاری دوست دارید بکنید. ما تعمیر نمی کنیم. به مدید ساختمان هم اطلاع دادیم چند بار اما کاری انجام نشد. حالا نمیدونم چکتر کنم. آیا می تونم حقم رو از اینا بگیرم یا نه؟ اگر بلی از کجا باید شروع کنم؟ آیا باید حتما وکیل داشت یا خودم میتونم برم شکابت کنم؟
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی وقف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله ابتدا باید دادخواست تآمین دلیل بدین به شورای حل اختلاف و بعداز کارشناسی و تعیین میزان خسارت و مسئول شناخته شدن خاطی دادخواست جبران خسارت تقدیم شورا نمایید

بله خودتان میتوانید انجام دهید و باید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل گرفته و سپس برای شکایت علیه ایشان اقدام کنید.