با توجه به نداشتن سو سابقه و حسن شهرت و استهشادیه که جمع کردیم ایا امکانش هست زندان مارو تعلیق یا تبدیل کنه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۶ #91532586

سلام برای ما رای قطعی اومده از تجدید نظر ۹ ماه حبس تعزیری بریدن میخواستم بدونم اجرای احکام با توجه به نداشتن سو سابقه و حسن شهرت و استهشادیه که جمع کردیم ایا امکانش هست زندان مارو تعلیق یا تبدیل کنه یا خیر چون تو ابلاغیه حرفی از تبدیل و تعلیق زده شده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بررسی شرایط تعلیق و تخفیف توسط قاضی دادگاه بررسی می شود و اجرای احکام چنین اختیاری ندارد . با توجه به قطعی شدن حکم متاسفانه امکانپذیر نیست.

رای قطعی به هر روی باید حکم اجرا شود...

سلام رای قطعی اجرا می گردد

با سلام
به این موارد باید قبل از صدور رای از دادگاه تجدیدنظر اشاره می کردید،
حکم قطعی لازم الاجرا می باشد.
اگر شاکی خصوصی دارید رضایت ایشان را جلب نمائید و به واحد اجرای احکام اعلام و درخواست ارسال پرونده را به دادگاه برای تخفیف در مجازات را نمائید.
درغیراینصورت پس از تحمل یکسوم مجازات، در صورت دارا بودن شرایط قانونی، از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تعلیق نمائید.

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده که نمیتوان کاری کرد اگر فرجه قانونی برای اعتراض یا تسلیم به رای باشد اقدام و یا اینکه تخفیف مجازات را از قاضی اجرای احکام تقاضا نمایید

رای قطعی باید اجرا گردد ..

سلام بسته به جرم ارتکابی ولی در بیشتر مواقع بله