مدت ۱۲ سال برای پدر کار کردم که حقوق من تا دو سال بعد از ازدواج حدودا نصف کارگر های دیگر پدرم بود، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #91507088

باسلام وخسته نباشید
اینجانب سه برادر و یک خواهر هستیم که من فرزند اول هستم از کلاس دوم راهنمائی ترک تحصیل کردم و برادر از خودم کوچکترم در همان سال کلاس اول راهنمائی ترک تحصیل کرد که پدرمان اصلا براش مهم نبود
بعداز ترک تحصیل در مغازه ای پدرم سخت شروع بکار کردم اما برادرم دونبال ولگردی وخوش گذرانی. مدت ۱۲ سال برای پدر کار کردم که حقوق من تا دو سال بعد از ازدواج حدودا نصف کارگر های دیگر پدرم بود.
و درحال حاضر مشکل اصلیم اینکه سال گذشته پدرم طبقه اول روی مغازه رو به متراژ ۱۳۰ به طور رایگان به نام برادر کوچکم زد و یکی از دومغازه را به مدت ۴سال بدون ودیعه و کرایه و با تمام امکانات و لوازم رستوران در اختیارش گذاشت و در حال حاظر ۹ماه تمام هست که مغازه در بهترین موقعیت عالی برای شوغلی که مد نظر من هست قرار دارد اما پدرم رازی به اجاره دادن به من نمی شود و انتظار دارد همانند سالهای گذشته شوغل مورد نظرم را به عنوان کارگر ساده انجام بدم و یه حقوق ناچیز به من بده خودش هم اصلا کار نکنه ولی تمام سود و استفاده رو برای خودش برداره
حالا با وضعیت پیش اومده میخوام از شما وکلای محترم بپرسم قانونی میتونم کاری انجام بدم و حقی که از من ضایع شد رو بگیرم با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با در دست داشتن اسناد و مدارک می توانید جهت مطالبات حقوق خود به اداره کار مراجعه نمایید ولی جهت اجاره مغازه نمی توانید وی را مجبور به این کار نمایید

با سلام
ایشان اختیار مال و ملک خود را دارند و خود نیز به آن تصمیم میگیرند و نمیتوانید شکایت نمایید

دوست عزیز ؛ مطابق قانون هر مالکی اختیار استفاده از مایملک خود را دارد . بر همین اساس نمیتوانید به دلیل عدم تمایل پدرتان از وی شکایت کنید . توصیه میشود اگر در خود توانایی استقلال شغلی را مشاهده میکنید به صورت مستقل شروع به کسب نمایید .

با سلام
شما میتوانید به اداره کار مراجعه و با مدارک موجود مانند واریزی حقوق به حساب، از زمان شروع به کار مابه التفاوت حقوق واریزی و سایر مزایا رو دریافت کنید.
ولی در خصوص اجاره مغازه نمیتوانید ایشان را اجبار به این کار بکنید چون هیچ اجاره ای فی مابین شما از قبل منعقد نگردیده است
موفق باشید