بابت عدم پرداخت حق چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #91395593

عدم پرداخت حق اپراتوری باسکول علاوه بر سمت نگهبانی به مدت دوسال عدم پرداخت مزایای قرنطینه و حق شب مانی در محل کار، عدم پرداخت حق ایاب و ذهاب یا در واقع حق تاخیر در ایاب و ذهاب، عدم پرداخت حق جذب با توجه به سابقه ۱۲ ساله، تغییر به اجبار پایه حقوق که مقرری آن در سال ۹۷ با شرکت cnpc به مبلغ ۱/۷۰۰۰۰۰ هزار تومن و در شرکت ایکو به مبلغ ۱/۱۰۰۰۰۰ هزار تومن و تهدید به اخراج در صورت عدم امضای قرارداد، امضای فرم تسویه حساب بدون ذکر مبلغ

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه

با سلام
هرگونه توافق کارگر با کارفرما خارج از قوانین موضوعه غیرقابل ترتیب اثر میباشد لیکن کارگر میتواند دادخواست کلیه حق و حقوق قانونی خویش را تقدیم نماید

باسلام
شکایت خود را ابتدا از طریق اداره کار محل خدمت پیگیری و سپس در صورت عدم حصول نتیجه از طرق دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید.