چگونگی رفع تصرف زمین و اثبات مالکیت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۶۴ #91379934

سلام خدمت وکلای عزیز خسته نباشید
بنده سوالم رو مطرح کرده بودم ولی مبهم بود
مادر بنده سال ۶۲ زمینی را قولنامه ای از ورثه خریداری کرده است.
به دلیل شغل پدر چند سالی دور از شهرستان بودیم،زمانی که برگشتیم متوجه شدیم که فردی با قولنامه جعلی زمین ما را تصرف کرده و در آن سکونت دارد.
۲ بار اقدام شده از طریق دادگاه با طرح تصرف عدوانی ولی با شکست مواجه شده.
چگونه مالکیت خودمونو اثبات کنیم؟
قولنامه عادی است و ورثه متعهد شده بودند آنرا انتقال دهند.
همچنین ورثه خارج کشور هستند.
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام فروشنده به انجام تعهد راخواستار شوید

با سلام : باید مدارکی که شما دارید برسی شودتا نظر دقیق داد .
چون دادخواست شما رد شده می بایست مدارک شما برسی شود .

به چه دلیل دوبار دعوای تصرف عدوانی شما ردشده؟

باسلام
درخصوص قولنامه جعلی توضیح دهید که در آن قولنامه فروشندگان چه کسانی هستند و تاریخ آن چه سالی میباشد.تاراهنمایی شوید