آیا موردی که بیان کرده ام از مصادیق تهدید است و مشمول ماده ۶۹۹ تعزیرات است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱,۱۲۱ #91252649

سلام خسته نباشید. جایی مطلبی را مطالعه کردم که نوشته شده بود: چنانچه معشوقه ای به عاشق خود بگوید اگر فلان جرم را انجام ندهی با تو قطع رابطه میکنم اگر این تهدید به گونه ای بر تهدید شونده تاثیر گذارد که موجب سوق دادن او به ارتکاب جرم شود میتواند از مصادیق تهدید باشد.
خواستم بدانم در صورتی که در تلگرام معشوقه ای به عاشق خود بگوید اگر عکسی از خودت یا چهره ات نفرستی با تو قطع رابطه میکنم و شخص مقابل هم عکسی از خودش یا چهره اش نفرستد و آن شخص که همان معشوقه است وقتی ببیند که شخص مقابلش که همان عاشق است عکسش را نمی فرستد و به عاشق خود بگوید: پس من هم میروم (یعنی با تو قطع رابطه میکنم) و این حرف (یعنی گفتن اینکه پس من هم میروم یا با تو قطع رابطه میکنم) و قطع رابطه کردن، اگر روی شخص مقابل که همان عاشق است به گونه ای تاثیر گذارد که موجب این شود که آن شخص یا همان عاشق ببیند کاری نمیتواند بکند که معشوق خود را در رابطه نگه دارد و به معشوق خود بگوید: من خودم رو میکشم و آن شخص یا همان عاشق خودش را بکشد؛ اینکه معشوق به عاشق خود گفته است چون عکست را نمیفرستی پس من هم میروم (یعنی رابطه ام را با تو قطع میکنم، آیا این تهدید به کات کردن یا قطع رابطه کردن معشوق با عاشق خود، طبق ماده ۶۹۹ تعزیرات میتواند از مصادیق تهدید باشد یا از مصادیق تهدید است؟ و طبق بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای، آیا این موضوعی که بیان کردم تحریک یا ترغیب یا دعوت یا فریب برای خودکشی یا تهدید به خودکشی یا شیوه ارتکاب به خودکشی محسوب می شود؟
لطفا به هر دو سوال من که مربوط به دو ماده ۶۹۹ و بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای است پاسخ دهید.
متشکرم.

مشاوره حقوقی تهدید
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرمی واقع نشده.

این دست موارد را عملا نمیتوان مصداق تهدید طبق ماده ۶۹۹ دانست، اما ترغیب و تشویق مستقیم شخص به خودکشی یا ارسال تصاویرشخصی، درصورتیکه یکی از این اتفاقات حادث وضرر جانی یا مالی یا حیثیتی وارد شود و براساس مدارک قاضی تشخیص دهد تحت تاثیرگفته ها انجام پذیرفته، میتواند برای ترغیب کننده پیگرد داشته باشد. طبق گفته های شما خیر چنین تهدیدی حادث نشده.

باسلام
خیراین موضوع وصف مجرمانه ندارد

با سلام و درود . با توجه به چیزی که در سوال گفته شده جرمی انجام نشده است .

سلام با توجه به سوال شما خیر موفق باشید

با توجه به توضیحات جرمی صورت نگرفته است.

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.