آیا میتونم قسطی بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۶ #91213964

سلام من یک صفته ۲ میلیونی به شخصی دادم ازش پول گرفتم نتونستم پرداخت کنم تو جلسات هم غیبت داشتم حکم برام اومده مهلت ۱۰ روز هم گذشته یک ماه مهلت معرفی مال دارم آیا میتونم قسطی بکنم؟واینکه طرف آشنا داره حکم جلب من را الان گرفته آیا میتونه اینکارو انجام بده

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست اعسار بدهید

با سلام
دادخواست اعسار دهید و اگر عدم تمکن مالی شما بر دادگاه اثبات گردد برای شما حکم پرداخت بصورت اقساطی صادر خواهد شد

سلام شما میتوانیددرمهلت یک ماه پس ازابلاغ اجراییه بدون سپردن تضمین دادخواست اعساربه شعبه بدوی رسیدگی کننده مبنی برعدم استطاعت مالی برای پرداخت بدهی (محکوم به)تقدیم کنید ولی باتوجه به مبلغ پایین بدهیتون ممکن است قاضی دعوی شما رونپذیره اما بااین دادخواست حداقل دوماه فرجه پرداخت خواهیدگرفت . بله درصورت عدم پرداخت محکوم له (طلبکار)میتونه حکم جلبتون روبگیره ونیازی به آشنایی وباصطلاح پارتی نداره

محکوم له می تواند پس از گذشت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه به محکوم علیه ، درخواست صدور اجراییه مطرح بنماید . با توجه به اینکه مبلغ محکوم به بسیار کم می باشد احتمال قبولی اعسار نیز کم می باشد.

با سلام. دادخواست اعسار دهید.

دادخواست اعسار بدید.
به جهت عدم تمکن مالی و پرداخت یکجا محکوم به تقاضای تقسیط داشته باشید .در زمان جلسه رسیدگی دادگاه به اعسار حتما دو تا شاهد معرفی و حضور داشته باشند

میتوانید اعسار بزنید .اما پذیرش این موضوع (با توجه به مبلغ سند تجاری) با قاضی مربوطه است