استرداد وجه امکان دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۴ #91212892

خاستگارم در طول آشناییمون یه مقدار پول به حسابم به عنوان هدیه واریز کرد و من خرج کردم حالا بعدازبهم خوردن رابطه میگه پول رو برگردون آیا می‌تونه ثابت کنه با شکایت به این پول برسه وبه جایی میرسه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هدایای دوران نامزدی قابل استرداد هست اگر وجه واریزی مبلغش زیاد باشد و نتوان از باب نفقه تلقی کرد قابل وصول هست

هدایای دوران نامزدی قابل مطالبه است و مطابق ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی: “هریک از نامزدها می تواند درصورت به هم خوردن وصلت منظور هدایای نامزدی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایایی خواهدبود که عادتا نگاه داشته می شود مگر اینکه آن هدایای نامزدی بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد. “

با سلام
نظر به ماده ۲۵۶ قانون مدنی ، در صورتی که ایشان مدعی هبه بودن پول واریزی برای شما شود. با توجه به اینکه مال موهوبه از مالکیت هدیه گیرنده خارج شده است ، امکان استرداد وجود ندارد.

سلام برای عدم حصول نتیجه شما باید کادو "هبه" بودن مبالغ واریزی را اثبات کنید

اصولا به استناد پرینت واریز وجه می تواند دادخواست استرداد دهد مگر اینکه هبه بوده باشد که با توجه به اینکه خرج شده است قابل رجوع نمی باشد

با توجه به اینکه وجه نقد عادتا نگاه داشته نمی‌شود، مطالبه آن قاعدتا منجر به نتیجه نمی‌شود.

باسلام واحترام بله میتوانند به استناد فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهند