با رسید امضا شده، میتوان طلب را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۳ #91211077

اگر پدر به پسر۱۷ ساله خود قرض بدهد با رسید و در کاغذی که پسر امضا کرده است که مبلغ را دریافت کرده میتواند شکایت کند و پس بگیرد؟
پسر انکار کند که امضا را خودش نزده است میشه اثبات کرد خودش زده امضا را؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پدر می تواند دادخواست مطالبه دهد
ولی اگر در زمان دادخواست فرزند زیر ۱۷ سال باشد از آنجا که پدر ولی ست و نمی تواند علیه خود به عنوان ولی پسر دادخواست بدهید باید برای فرزند قیم اتفاقی و موردی منسوب شود تا از حقوق وی دفاع کند او می تواند ادعای جعل کند و موضوع در کارشناسی بررسی می شود

چون به قصد قرض داده ازشمول نفقه فرزند خارج است .‌اگر ادعای جعل شود ازطریق کارشناس قابل تشخیص

بله سند عادی محسوب و قابل مطالبه است. در صورت ادعای جعل به کارشناسی ارجاع می شود.

سلام با توجه به این که پدر نسبت یه فرزندا یاید نفقه پرداخت کند و در واقع مقروض ایشان است لذا اگر پولی هم به آنان بدهد ، درقالب قرض نیست بلکه در حکم پرداخت بدهی است و قابل استرداد نمی باشد .

سلام
تصرفات مالی بالغ زیر ۱۸ سال تمام غیرنافذ می باشد و نیازمند تنفیذ ولی می باشد و در نتیجه به نظر چنین رسید اعتبار کافی ندارد حتی اگر امضا آن توسط پسر ۱۷ سال تایید شود

این موارد از سوی پدر قابل استرداد نیست و در قالب نفقه افراد واجب النفقه اقارب میباشد.

با سلام - در صورتیکه بتواند در جلسه دادرسی اثبات کند که بعنوان قرض داده وثابت شود که امضا پسر بر روی رسید میباشد میتواند مبلغ پرداختی را باز پس گیرد.