آیا میتوانم درخواست توقیف حساب مدرسه را بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #91207083

باسلام، من دبیر قراردادی در یک مدرسه ی غیرانتفاعی هستم. بابت شش ماه حقوق معوقه از موسس یک فقره چک گرفته ام که متاسفانه برگشت خورده است.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قرارداد فی‌مابین باید اقدام کنید ، در صورت وجود حقی علیه مدرسه یا شخص مدیر میتونید از طریق دادگاه حسابها رو توقیف کنید

علیه صادر کننده چک می توانید اقدام و شماره حساب وی را مسدود نمایید

اگر چک متعلق به مدرسه بوده و صاحب حساب شخصیت حقوقی است ، توقیف اموال و حساب های مدرسه میسر است ولی اگر چک شخصی مدیریت و .... باشد ارتباطی با اموال و حسابهای مدرسه نداشته و باید از اموال صادرکننده مطالبه و وصول شود .

با سلام
میتوانید اموال صاحب حساب و صادر کننده چک را مسدود نمایید