دیه شکستگی هر دو ران پا چقدر است ؟؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰,۴۷۹ #9117

با سلام
در تصادفی پسر من دچار حادثه شد و در حکم قاضی برای هر دو ران پا و درشت نی ساق پای راست شکسته شده که مورد عمل جراحی قرار گرفته و پلاتین گذاشته شده است این عبارت را میبینم :
1- دو ناحیه سائیدگی (دو حارصه) زیر چشم 2% دیه کامل
2- سائیدگی (حارصه) سمت چپ پیشانی 1% دیه کامل
3- سائیدگی پلک فوقانی چشم چپ و لب فوقانی (دو حارصه) 2% دیه کامل
4- ارش تورم لب فوقانی 0.5% دیه کامل
5- شکستگی استخوان راهن راست و استخوان ران چپ التیام یافته 16% دیه کامل .
6- شکستگی انتهای استخوان درشت نی ساق پای راست بدون عیب التیام یافته 8% دیه کامل
7- ارش آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه لوازم ارتوپدی در ناحیه ران راست و چپ و قسمت انتهای ساق پای راست جمعا 6% دیه کامل

آیا رای صادره صحیح است 1؟ برای هر دو ران پا 16% دیه کامل !؟
آیا نیاز به اعتراض به رای قاضی هست !؟

با تشکر از لطف و محبت شما

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای صادره صحیح است

سلام و درود
طبق نظر کارشناس دیه تعیین میشود

مقدار دیه پس از نظر پزشکی قانونی توسط قاضی مشخص میشود که پس از ابلاغ به شما ظرف مدت 20 روز قابل تجدید نظر میباشد.میزان ریالی آن طبق نظر کارشناس دادگستری خواهد بود.

با احترام