دریافت اجرت المثل از اجاره ملک مشاعی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۳ #91152

با سلام و تشکر

یک واحد آپارتمان مسکونی دارای سند منگوله دار اعیانی و عرصه از پدر بین فرزندان تقسیم شده بدین صورت که سند زمین که اوقافیست 3دانگ 3 دانگ انتقال یافته ولی برای انتقال اعیانی عملی صورت نگرفته و فقط زمین انتقال یافته تمام امور اوقاف هم انجام شده. اعیانی همچنان به نام پدر میباشد و قرار بوده انتقال داده بشه که نشده.

ملک مذکور 3 سال است که توسط برادر در رهن و اجاره می باشد ولی به بنده هیچ مبلغی داده نشده . با اینکه تمام هزینه بازسازی واحد را بنده تقبل کردم.

من چطور می توانم جهت دریافت سهم اجرت المثل(حق اجاره ماهانه و پول رهن ) از این به بعد و یا حتی در تمام مدت تصرف را طلب کنم؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به طرفیت ایشان دادخواست بدهید لذا در صورتیکه اطلاعی از قوانین حقوقی ندارید پیشنهاد میشود ضمن تماس با دفتر برای گرفتن وکیل اقدام کنید.