اگر موجر چک های اجاره را مسترد نکند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۲ #91085

سلام بنده ملکی رو ۳ ساله اجاره کردم ولی بعد از یکسال ملک و تخلیه کردم با رضایت موجر.الان یک سال از این قضییه میگذره پول پیش که ۸ میلیون بود و پس نداده و چک های اجاره ی جلو چون سه ساله بود قرداد .خرج کرده و پس نمیده دسته چکم خراب شده و ملکم اجاره داده در صورتی که هنوز قولنامه ما فسخ نشده تو این مدت اقدام قانونی نکردم چون با زبون رامم کرد و هی میگفت بیست روز دیگه یکماه دیگه پول دستم میاد میدم کشوندد تا الان حالا موندم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنین که چه جوری ازش خسارت بگیرم و چه دادخواست هایی ترتیب بدم خیلی ازتون ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک سه ساله اجاره شده باشد موجر تکلیفی در پرداخت ودیعه به شما نخواهد داشت مگر در صورتیکه خودشان رضایت بدهند و در غیر این صورت میتوانید از ملک استفاده کنید.