هیچ راهی نیست که خودم بفهمم مردی که تو زندگیمه از همسرش جداشده یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۱ #91043488

چون نمیتونم بهش بگم که به حرفت شک دارم و باور نمیکنم که میگی جدا شدی و طلاق گرفتی اما هنوز اسم همسرش توی شناسنامش هست
و ادعا میکنه چون شناسنامش قدیمی بوده و خودشم نخواسته طلاق توی شناسنامه اش ثبت نشده
من برام این سوال بود که چطور وقتی طلاق گرفتی تو شناسنامه ات مهر طلاق نخورده

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز وقتی هنوز اسم همسر قبلی در شناسنامه هست به احتمال قوی هنوز رابطه زوجیت وجود دارد و تمامی ادعاهای ایشان از نظر حقوقی مضحک و کاملا واهی است صد در صد کسی که طلاق بگیرد مهر طلاق در شناسنامه اش ثبت می شود، و اینگونه نیست که بادرخواست شخص مهر طلاق ثبت نشود. زیرا این مطلب می تواند در آینده برای همسر اول مشکل دار شود و بعدها ایشان برود و ادعا کندهنوز همسر ایشان است ...
پس ساده نباشید
و صرفا دلیل محکم را قبول کنید موفق باشید

سلام
میتوانید از اداره ثبت و یا دفتر خانه مربوطه(در صورتیکه با شما همکاری نمایند) پیگیری نمایید.

می توانید جویای دفتری که طلاق در آن ثبت شده بشوید و از آن طریق تحقیق نمایید .