مقدار دیه تصادف چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #90873772

با سلام و خسته نباشید.
بنده بعد از تصادف با شکستگی گونه با جابه جای اندک روبرو شدم و در حال گذراندن طول درمان خود می باشم.
آیا عمل نکردن جا به جای گونه روی میزان تعیین دیه تاثیر دارد یا خیر؟
آیا بدون عمل جابه جای میزان دیه همان ۱۵ درصد لحاظ میشود یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

مهم اسیبی است که با جابجایی استخوان التیام میابد درصورت التیام مطلوب ۱۵درصد و در صورت التیام معیوب ۲درصد اضافه میشود

با احترام.
موضوع شما از پروسه ی دادسرا عبور میکند.
از باب خسارات احتمالی خودرو به کرشناس بیمه مراجعه میشود. و
از باب صدمات جانی به پزشکی قانونی مراجعه میشود.
در نهایت با اخذ نتایج کارشناسی های مذکور که مستقیم به دست قاضی میرسد،قاضی مطابق اصول قانونی مبادرت به تعیین خسارت میکند.
آن بخش که بیمه باید بدهد و آن بخش که ضارب باید بدهد،به تفضیل مکتوب و در قالب حکم ابلاغ و اجرا خواهد شد. اینکه جابجایی و یا عمل های جراحی صورت نگرفته نیز محلسبه میشود یا خیر،احراز آن توسط قاضی بواسطه ی ارجاع امر به پزشکی قانونی صورت میگیرید