صاحب مغازه گفته سر موعد قرارداد تخلیه کنید خودش میخواد شغل ۳۰ ساله که ما رونق دادیم رو ادامه بده راهی قانونی برای اینکه نگذاریم چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۰ #90784198

سلام ما ۳۰ سال مستاجر یه مغازه بودیم صاحب مغازه گفته سر قرداد داد تخلیه کنین خودش میخواد شغل ۳۰ ساله که ما رونق دادیمه ادامه بده راهی برای اینکه نزاریم این شغل ادامه پیدا کنه ممنون میشم حق پیشه امضا کرده که گرفته ولی هیچی جا به جا نشده

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما صرفا حق کسب و پیشه دارید در صورتی که مالک حق شما را پرداحت نماید باید ملک را تحلیه کنید.

اگر تخلفی مثل انتقال به غیر یا تعدی و تفریط نکرده باشید یا برای نیاز شخصی او نباشد و یا برای نوسازی و تجدید بنا نباشد نمی تواند حکم تخلیه بگیرد

سلام
اگر ۳۰ سال است شما در مغازه متصرف و مستاجر هستید قرارداد شما مشمول قانون روابط موجر و روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۶ است و تخلیه آن در شرایط عادی و به لحاظ انقضاء مدت امکان پذیر نیست و فقط در موارد قانونی مثل نیاز شخصی موجر یا صدور پروانه ساخت برای تجدید بنا آنهم به شرط پرداخت حق کسب و پیشه امکان‌پذیر است و در صورت تخلیه صاحب مغازه برای هر شغلی که می خواهد می تواند استفاده کند و ارتباطی با شما ندارد.

با سلام.. بهتر است از طریق سازش اقدام بفرمایید..

سلام" در فرض سؤال اگر ۳۰ سال مستاجر واحد تجاری باشید مشمول قانون روابط مؤجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۶ می شوید و در صورت تخلیه مورد اجاره توسط مؤجر به مستاجر حق کسب یا پیشه یا تجارت تعلق می گیرد.