میتوان همزمان با سند اقدام به تغییر کاربری کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۸ #90755123

درود منزلی در طبقه همکف ساختمان دارم که هنوز سند ندارد ایا میتوان همزمان با سند اقدام به تغییر کاربری کرد یا باید ابتدا سند مسکونی تنظیم شود و اینکه در پرونده این واحد حکم تخریب خورده

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این ملک در صورتی که مسکونی باشد نیاز به آن نیست و از طریق ساخت وساز اقدام به تغییر کاربری نمایید

از طریق ساخت و ساز اقدام به تغییر کاربری کنید

سلام
این ملک در صورتی که مسکونی باشد نیاز به آن نیست و از طریق ساخت وساز اقدام به تغییر کاربری نمایید !

با سلام
اصولا تبدیل کاربری مسکونی به تجاری به دو شیوه کلی است
۱.تغییر کاربری از طریق تخریب و نوسازی
۲.تغییر کاربری از طریق دریافت مجوز.
با توجه به محدودیت‌های بسیار برای دریافت مجوز و نیز وجود بافت فرسوده گسترده که نیاز به بازسازی دارد تغییر کاربری ملک بیشتر مواقع از طریق تخریب و نوسازی انجام می‌شود.

سوال شما مبهم است .

باسلام
منظور از سند مسکونی چیست؟
اگر این ملک قبل مسکونی بوده دیگر نیازی به اخذ سند مسکونی نخواهد بود