آیا با وجود اعتیاد زوج حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #90572026

سلام وقت بخیر
خانومی هستم ۲۵ساله ۱۰ماهه ازدواج کردم متوجه اعتیاد شوهرم به شیشه و کراک شدم،دادخواست طلاق دادم ولی از طرف شوهرم دارم تهدید میشم که تو دادگاه ابروریزی می کنه که اتوی قدیمی منو میگه(متاسفانه دوران بچگی ازم سواستفاده شده و ازاله بکارت شدم
و ایشونم با اعتماد به من و قبول این مسئله با من ازدواج کردند ولی من جور دیگه ای این مسئله رو به ایشون گفتم که تو رابطه عاشقانه ای شکست خوردم و این بلا سرم امد ) نمی دونم توی دادگاه می تونه از این مسئله استفاده کنه بر علیه من؟
آیا من مرتکب جرمی شدم؟
گویا از صحبت های تلفنی گذشته مون هم صدا یا اسکرین شات گرفته،من تو دادگاه باید چی بگم این مسئله رو حاشا کنم یا قبول؟
می تونه طلاق نده یا در دادن مهریه امتناع کنه؟
اون ادعا می کنه که من فریبش دادم بعد اینکه متوجه اعتیادش شدم و می خوام که جدا شم
لطفا کاملا مفید و واضح راهنمایی کنید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اصولا قابل استناد نیست مگراینکه ادله محممکه پسند باشند و به علم قاضی برای تصمیم گیریی کمک کند شرایط طلاق زن منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط و عسرو حرج می باشد . میتواند با طلاق شما هم مخالفت کندو تصمی نهایی را قاضی میگیرد.