ایا امکان اعتراض در اداره ثبت اسناد وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۷۵ #90534274

زمینی برای مادر بنده ،فاقد سند بوده مادرم فوت کرده و برادرم به صورت قولنامه بدون پرداخت ثمن معامله ان را متصرف و چهار دیواری کرده و به دامادش انتقال داده چطور میشود قبل از رسیدگی و تعیین تکلیف ملک از طریق اداره ثبت اسناد یا مراجع ذیربط از گرفتن سند مالکیت جلوگیری کرد؟

تا قبل از تعیین تکلیف ملک گزارش اعتراضی در پرونده ملک ثبت بشه تا از سند گرفتن با این قولنامه جلوگیری بشه

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
باید دادخواست ابطال معامله بدلیل صوری بودن(عدم پرداخت مبلغ مورد معامله)در دادگاه اقامه نمایید.

سلام _ دستور موقت از دادگاه

سلام
اگر مادرتان در زمان حیات خود نسبت به انتقال آن اقدام کرده باشند کاری نمی توانید بکنید ولی اگر این اتفاق بعد از فوت ایشان افتاده باشد با توجه به شرایط و ادله امکان طرح دعوی کیفری یا حقوقی وجود دارد.

سلام. اگر مادرتان در زمان حیات خود نسبت به انتقال آن اقدام کرده باشند کاری نمی توانید بکنید ولی اگر این اتفاق بعد از فوت ایشان افتاده باشد با توجه به شرایط و ادله امکان طرح دعوی کیفری یا حقوقی وجود دارد.

سلام و درود
با طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مبنی بر ابطال سند یا مبایعه نامه ( قولنامه ) اقدام نمایید .

با سلام
از اداره ثبت پیگیری کنین

سلام
با مراجعه به اداره ثبت پیگیری فرمایید