میتونم با قولنامه ام اقدام کنم و سه دونگمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۳ #90421571

سلام من سال ۸۵ با مادرم یه خانه ۸۷ متری خریدیم در تهرانپارس. این خونه سند نداره و قولنامه ای هستش. سه دونگ این خونه بنام من و سه دونگ بنام مادرم هستش. من قولنامه ی این خونه رو دادم به یکی از فامیلام برام نگه داره. سال ۹۲ مادر من فوت میشه و دو برادرم و یک خواهرم اومدن برای تقسیم ارث. برادرام گفتن که شش دونگ باید تقسیم بشه برای اینکه ثابت کنم سه دونگ خونه بنام منه و سه دونگ دیگه باید تقسیم بشه رفتم که از فامیلم قولنامه رو بگیرم اونم گفتش که قولنامه رو پیدا نکردمو نمیدونم کجاست. و من با برادر و خواهرم به توافق رسیدیم ویک نامه در سال ۹۳ نوشته شد که ۲۰ روز بعداز فروش خونه باید ۴۰ میلیون به من پول بدن، خونه فروخته شد اما تا الان هیچ پولی پرداخت نکردن.قولنامه سال ۹۴ پیدا شده و دست خودمه.الان برای پولم زنگ میزنم و میگن ۴۰ میلیون نیست و از پولم بابت پول وکیل و اجرت المثل کم میشود و کلا پولم میشه ۱۵ میلیون.می خواستم بدونم چون تو اون نامه ننوشته که اگر ۲۰ روز بعداز فروش خونه پولی ندادن اون قرار فسخ میشه، من میتونم با قولنامه ام اقدام کنم و سه دونگمو پس بگیرم یا نه؟ دوم اینکه اگر نتونم از قولنامم اقدام کنم و از روی اون نامه ی توافق اقدام کنم پولی که بهم باید بدن به همون سال ۹۳ حساب میشه یا به نرخ روز؟ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از فوت مادر انحصار ورثه گرفتید یا نه اگر حصر وراثت نگرفته اید از شورای حل اختلاف اقدام کنید اموال ودارایی مادرتان را سه دانگ منزل معرفی کنید وهم می توانید به استناد توافق معامله فسخ کنی یک نامه در سال ۹۳ نوشته شد که ۲۰ روز بعداز فروش خونه باید ۴۰ میلیون شما پول بدن،وهم دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز

با سلام
در خصوص اینکه میتوانید به استناد قولنامه اقدام کنید برای ۳دانگ ساختمان بستگی به متن توافق نامه ای داره که تنظیم کردید
در خصوص اینکه از ۴۰میلیون مبالغی کم میکنن باید دقیق مشخص بشه حق الوکاله چه موردی است و هم چنین اجرت المثل
برای مطالبه به نرخ روز بله میتوانید به نرخ روز مطالبه کنید در صورت نیاز اثبات کنید که در موعد مقرر طلبتان را مطالبه کرده اید و ندهده اند هر چند چون موعد پرداخت داشته اثبات این امر خیلی مهم نیست

با سلام و. عرض ادب دوست گرامی به نظر باید طرح دعوی اثبات مالکیت به طرفیت شخصی که ملک را خریده اید و وراث مادرتان مطرح نمایید.