اعتبار وصیت نامه دستی تا چه حد است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۹ #90367851

سوال من اینه که

وصیت نامه ای که بصورت دستی توسط شخص تنظیم شده و امضا شده است تا چه اندازه قابل استناد است؟

ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعتبار وصیت‌نامه خود نوشت این است که به امضای خود شخص موصی رسیده و دارای تاریخ روز ماه و سال باشد وحتما به خط موصی باشد و در نهایت باید صحت آن به تنفیذ دادگاه برسد

وصیت نامه خود نوشت سند عادی است . وارثان موصی و سایر کسانی که در مقابل آن قرار می گیرند می توانند در اصالت سند تردید کنند . در این صورت، برعهده موصی له است که انتساب وصیتنامه را به شخص موصی اثبات کند و در این راه تابع قواعد عمومی است .

صرف اینکه با دستخط شخص و مهر و امضا باشد کافی است و معتبر است حتی اگر دو شاهد نداشته باشد

اعتبار دارد ولیکن بایستی تنفیذ گردد .

یا سلام و احترام
اگر امضا و اثر انگشت داشته باشد و دو شاهد امضا کرده باشنداز اعتبار کامل برخوردار است