اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳,۴۲۱ #90278

مهلت وکالت تعویض پلاک که ده روز بوده به اتمام رسیده و اکنون فروشنده که متاسفانه خودش هم وکیل هستش از خریدار پونصد هزار تومان میخواد که وکالتش را تمدید کند. راه حل قانونی چیست؟ آیا دادگاه میتواند با ارسال نماینده ش، وکالت مجدد به خریدار بدهد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مبایعه نامه دارید راه قانونی دارد اما پیشنهاد می شود ۵۰۰.۰۰۰ هزار تومان را پرداخت کنید و با هم توافق کنید.
موفق باشید

سلام. با اتمام مهلت تعویض پلاک به هردلیلی شما می توانید به فروشنده در صورتی که پلاک به نام وی باشد تقاضا نمایید که مهلت مناسب دیگری برای تعویض پلاک به شما دهد و اگر از این کار خودداری نمود یا علیه شما طرح دعوی نمود یا تقاضای توقیف وسیله را از دادگاه کرد؛ راهکار آن است که با حضور در دادگاه اعلام نمایید که آمادگی برای تعویض پلاک دارید اما مالک به شما مهلتی نمی دهد یا جهت تعویض پلاک در راهور حاضر نمی شود که در این صورت قاضی رای به نفع شما صادر می کند.

تمدید وکالت توسط دادگاه و یا اجبار فروشنده به اعطای مجدد وکالت ممکن نیست و البته که به دلیل قصور خریدار هزینه تنظیم مجدد بر عهده وی خواهد بود، علی ای حال توافق با خریدار و پرداخت هزینه های صدور مجدد سند به مراتب کم هزینه تر و سریع تر و ساده تر از تقدیم دادخواست الزام فروشنده به فک پلاک است.

باسلامبعدازاتمام مهلت قانونی وکالتنامه جهت تعویض پلاک به دوصورت اقدام می کنیم یا وکالتنامه جدید تنظیم می کنیم ویا خودشخصفروشنده باید جهت تعئیض پلاک آماده وحاضر شوند.

طبق قسمت اخیرماده۲۲۰ قانون مدنی متعاملین به کلیه نتایجی هم که به موجب عرف وعادت......ملزم میباشند لکن دادن وکالت برای امری به ثالث با اتمام مهلت باعث اسقاط وظیفه قانونی فرد نمیاشد اما به جهت کوتاهی موکل در چنین وکالتهایی هزینه تمدید و یا اعتبار دادن به آن با موکل خواهد بود در غیر اینصورت میتوانید الزام ایشان را ازطریق دادگاه بخواهید موفق باشید

با سلام
در صورت اتمام مهلت خود شخص اعطا کننده وکالت با حضور در دفتر اسناد رسمی مجدد باید وکالت بدهدو تمدید نماید در غیر این صورت یاخود شخص حضورا جهت فک پلاک اقدام نماید. چنانچه زمان وکالت اعطا شده تمام شود دیگرقابلیت انجام کار نیست .موفق باشید

اگر وکالت مهلتش به اتمام رسیده باشد نیازی نیست که وکالت را تمدید کنید و بگویید که خودشان حضور یابند و برای فک پلاک اقدام کنند.