با توجه به موارد ذکر شده امکان بازگشت به کار در اداره کار وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۸ #90043527

با سلام و احترام خدمت وکلا و کارشناسان محترم حقوقی
اینجانب کارمند رسمی بانک ملت بودم. به دلیل صدور غیر قانونی کارت یکی از مشتریان و برداشت از کارت توسط شخص ناشناس ؛ بانک ملت از بنده در دادگاه شکایت کرد و بنده به علت تحصیل مال نامشروع فقط فقط محکوم به رد مال شدم. ولی در حکم دادگاه هیچ انفصال نخوردم. و در آخر حکم نوشته بابت اتهامات اختلاس و کلاه برداری و خیانت در امانت به دلیل فقد دلیل حکم برائت گرفتم.. و رای هم قطعی شد.البته بانک ملت ۲ سال قبل از رای دادگاه بنده را بدون اینکه حکم دادگاه صادر بشه اخراج کرده بود.آیین نامه انظباطی بانک ملت زیر نظر اداره کار هست.
بنده دو سال پیش به اداره کار شکایت کردم واداره کار منتظر رای دادگاه کیفری بود و درخواست بازگشت به کار در هیات حل اختلاف کار را مطرح کردم.. از دادگاه کیفری نامه ای برای اداره کار گرفتم مضمون نامه به این شرح است :"نسبت به پرونده شما پس از پرداخت کامل موضوع رد مال دادنامه وثبت مجازات تعلیقی پرونده به طور کامل اجرا و مختومه گردیده است.درخواست سوء پیشینه هم گرفتم و فاقد سوء پیشینه کیفری هستم.
با توجه به موارد ذکر شده و اینکه بنده کارمند رسمی بانک ملت بودم.. و با ۱۵ سال سابقه و اینکه در حکم دادگاه فقط محکوم به رد مال شدم و رد مال هم یه حساب دادگستری پرداخت شده است. و اینکه در حکم دادگاه انفصال هم نخوردم.
از وکلای محترم دو سوال داشتم و خواهشمندم لطف کنید طبق مواد قانونی و رای وحدت رویه به سوالات بنده پاسخ بفرمایید.

۲_پرونده بنده در هیات اختلاف اداره کار دو ماه دیگر وقت رسیدگی هست. چه راهنمایی و پیشنهادی مطرح می فرمایید؟؟؟
با تشکر 🙏❤️

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

با درود و وقت بخیر .
کاربر گرامی وبسایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، ( شما میبایستی این موضوع را ، از طریق اداره کار ، به صورت حضوری ، پیگیری بفرمایید . )
من الله توفیق .

با درود جهت بازگشت به کار از طریق اداره کار قابل پیگیری و اقدام است

سلام
اگر حکم به انفصال و برائت از محاکم کیفری صادر شده باشد مانعی جهت بازگشت به کار وجود نخواهد داشت