مواد مخدری که مجوز برای طلاق زوجه هستند چه مواردی را شامل میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۰ #89673510

باسلام و خسته نباشید،سوالم اینه که اعتیاد زوج به چه مواد مخدری این مجوز را به زوجه میده که درخواست طلاق بده و جدا بشه؟همسر من شدیدا به قلیون اعتیاد داره و این قضیه واقعا منو ازار میده

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواد مخدر صنعتی و سنتی که موجب اعتیاد شخص شود می تواند عسر و حرج زوجه را برای طلاق اثبات نماید لیکن شامل سیگار و قلیون نخواهد شد

سلام سه سابقه کیفری یا سابقه ی اعتیاد که در دادگاه به اثبات رسیده باشد از باب عسر و حرج برای زوجه حق طلاق را ایجاد می‌کند.

با سلام و احترام
تفاوتی ندارند و باید عسروحرج و مشقت خانم ثابت شود

باسلام
اعتیاد به قلیون موجب طلاق نمیباشد

با سلام. هرگونه مواد و داروهای روانگردان از جمله صنعتی یا سنتی که فرد با مصرف از حالت طبیعی خارج بشه به نحوی که روی اعمال و رفتار خودش کنترل نداشته باشه مواد مخدر شناخته میشه. بهتر است ابتدا با خودش صحبت کنید. در غیر اینصورت اقدام قانونی کنید

سلام
اعتیاد ی که زندگی را دچار مشکل کنه و سیگار و قلیون
جز مواد مخدر که زوجه را بخاطر آن به عسر وحرج بیاندازد محسوب نمی‌شود. توصیه میکنم که به مشاوره خانواده مراجعه فرمایید

سلام وقت بخیر اعتیادی که به اساس بنیان خانواده آسیب برساند وقابل درمان نباشد از موجبات عسر وحرج جهت طلاق میباشد