شوهرم میتونه طلاقم ندهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۶ #89561513

میخوام طلاق بگیرم هیییچ مشکل مالی عسر و‌ حرج ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله اگر دلایل قانونی جهت پذیرش دادگاه نباشد بدون موافقت همسرتان امکان طلاق وجود ندارد .

با درود بله می‌تواند طلاق ندهد.
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

خانمها می بایست برابر ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی دچار عسروحرج شوند وآن را ثابت کنند

با سلام اصولا حق طلاق با زوج است و بدون دلیل نمی توان درخواست طلاق کرد مگر با اثبات موارد مربوطه در سند نکاح یا اثبات عسر و حرج ولی در صورت توافق و بذل مهریه و حقوق مالی خود کلا یا جزمی توان طلاق گرفت

اگر هیچ دلیل محکمه پسندی در باب عسر و حرج نداشته باشید، باید از طلاق خلع استفاده کنید و مطابق ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی اقدام کنید.

با سلام
طبق قانون حق طلاق با زوج بوده ، مگر اینکه در شروط ضمن عقد طور دیگری شرط شده باشد .
و تا زوج اقدام به طلاق ننماید زوجه حق طلاق نخواهد داشت مگر در چندین موارد از جمله :
عسر و حرج ، شروط ۱۲ گانه قید شده در سند نکاحیه ، طلاق توافقی ( بایستی زوجه رضایت زوج را جلب نموده باشد حال با بخشش مقداری یا تمام حق حقوق خویش ) .

سلام
زوجه باید با دلیل درخواست طلاق کند ولی زوج هر زمان بخواهد می تواند طلاق بدهد