دوباره رفته دادخواست ابطال سند رسمی داده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۹ #89490577

سلام اگر شخصی با یک خواسته هم زمان هم شکایت کیفری کند هم حقوقی اولویت بررسی با کدام هست سوال دوم بنده یک خانه از شخصی خرید هام وکالت فروش داده سند به نام خودم انتقال دادم ولی بعد از مدتی به علت گران شدن ملک فروشنده برای من پرونده ریا خواری درست کرده و مدعی شده معامله ما ربوی بوده ولی محکوم شده ولی طرف دست بردار نیست دوباره رفته دادخواست ابطال سند رسمی داده و وکیل او ایراد به جهل به عوضین گرفته در صورتی که قیمت معامله در قولنامه مشخص هست لطفا راهنمایی کنید در جلسه اینده چه بگویم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت حقوقی و کیفری با رسیدگی در شعبات مختلف و تحت کلاسه های مختلف انجام می گیرد و اولویتی ندارد