جلب بدون حضور مامور آیا ادم ربایی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۹۳ #89381069

با سلام
در صورتی که شاکی حکم جلب داشته باشد و بدون حضور مامور و با تعدادی همدست شخص را به کلانتری که حتی در محدوده نبوده مثلا از محدوده کلانتری ۴ به ۱۲ انتقال دهد ایا مصداق ادم ربایی نمیشود و اگر با همکاری مامور انتظامی باشد و مامور بداند که با زور و ارعاب خوانده را بدون حضور مامور به کلانتری اورده اند ایا مامور کلانتری که اطلاع از این ماجرا داشته هم مقصر محسوب نمیشود ؟ لازم به ذکر است در اولین ملاقات با بازپرس بی گناه شناخته شده است .و مورد دیگری اینکه در هنگام جلب وسیله نقلیه را گرفته و پس نداده و مامور اشنایی که در کلانتری دارند هم اطلاع دارد .
۳ سوال دارم
که ابتدا ایا این جرم محسوب شده و چه اتهامی و ایا ادم ربایی میشود
و مورد دیگری اینکه ایا از مامور کلانتری بابت همدستی و اطلاع که اشنا انها میشود میتوان شکایت کرد و به چه عنوانی و در چه مرجعی مثلا دادسرا نظام یا عمومی
ایا اگر بازپرس هنوز جواب قطعی نداده ولی سالهاست که از این ماجرا میگذرد مهلت شکایت گذشته باشد میتوان استناد کرد به اینکه تا به حال شکایت مکردیم به دلیل مبهم بودن پرونده واکنون که به قطعیت متهم نشده ایم اقدام به شکایت کردیم با توجه به مرور زمان

تشکر

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر آدم ربایی نیست

با سلام خیر ادم ربایی نیست

با احترام
خیر، آدم ربایی محسوب نمی شود

درود مصداق آدم ربایی نمی باشد

توقیف غیر قانونی می باشد.

با سلام و احترام به نظر مصداق توقیف غیر قانونی است تا آدم ربایی