اون تلفنی که صاحب جنس به صاحب ماشین کرده و شنود میشده مدرک به حساب میاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۵ #89283166

سلام خسته نباشید دیروز به تاریخ ۹۸/۱۰/۱۰ ماشین باربری یکی از اقوام رو گرفتند به جرم حمل مواد مخدر در واقع بار اصلیش نوشابه بوده که ۲۹ کیلو تریاک گذاشتن تو ماشین این بنده خدا بدون اینکه صاحب ماشین بفهمه وقتی بار زدن تمام میشه و ماشین حرکت میکنه اون کسی که تو ماشین جنس گذاشته وسط راه به صاحب ماشین زنگ میزنه میگه من تو ماشینت جنس گذاشتم و از اون جایی که تلفن اون طرفی که جنس گذاشته بوده تو ماشین رو پلیسا شنود میکردن فهمیدن پلیسا و ماشینو گشتن و جنسار و پیدا کردن صاحب ماشینم یه نفر باهاش بوده که اومده بوده خونش مهمانی و چون بار میخوره به صاحبخانه باهاش عازم جاده میشه که این اتفاق برای صاحب ماشین میفته از دیروز تا حالا دو تاشون بازداشت شدن هم صاحب ماشین وهم مهمانش وقتی از دو تاشون تک تک بازپرسی میشه صاحب ماشین میگه کسی که جنس گذاشته تو ماشینم خودش زنگ زده گفته ولی مهمانش میگه من خبر از چیزی ندارم و قاضی چون حرف دو تاشون یکی نبوده بازداشت یکماهه کردتشون
ودیگه اینکه تکلیف اون مهمان چی میشه؟
تکلیف صاحب ماشین چی میشه؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ؛
جنابعالی این قسمت گفته ایید:از اون جایی که تلفن اون طرفی که جنس گذاشته بوده تو ماشین رو پلیسا شنود میکردن فهمیدن پلیسا و ماشینو گشتن و جنسار و پیدا کردن؛حتما وکیل بگیرید ،چون قرار بازداشت موقت برای این دو نفر صادر شده بهتر است از طریق استعلامات شعبه بازپرسی با پیگری وکیل از اپراتورها و درخواست احضار مامورانی که تلفن همراه را شنود می کردند که با شهادت مامور یا ماموران مبنی بر این که این دو نفر در جریان نبوده اند و تصور انها حمل بار بود و بعدا شخصی که مواد را جاسازی کرده بعدا با انها تماس می گیرید و با پیگیری از طریق مکاتبات بازپرسی با اپراتور همراه اول یا ایرانسل برای هر دو در دادسرا قرار منع تعقیب صادر می شه و بعدا حتی این دو نفر برای مدت بازداشت می توانند تقاضای خسارت بنمایند.