آیا پزشکی قانونی متوجه میشود که رابطه داشته است خانمم یا نه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۸۴ #89205233

سلام. من وخانم حدود ۲سال هست که ازدواج کرده ایم. و من بار اولی که با خانم رابطه داشتم از خانمم چیزی ندیدم و چون خانمم رو میخواستم به کسی چیزی نگفتم.
و بعد از ۲ سال که بچه دار نمیشدیم من رفتم دکتر تا از سالم بودن خودم مطمئن شوم.
و بعد که از طرف خودم مطمئن شدم.
به خانمم گفتم که حالا تو برو دکتر .
و خانمم به همراه مادرش رفتن دکتر و دکتر به ایشان گفته است که پرده بکارت دخترتون سالم هست . و نوع پرده بکارت را خانواده خانمم سوال نکردن .
و به این حرف دکتر که دختر خانم پرده بکارتش سالم هست.
امده اند و با من درگیر شده اند و من رو زده اند که تو مردی نداری و دختر ما که هنوز دختر هست.
و خانمم زیاد به خانواده اش وابسته است و خیلی به حرف خانواده اش گوش میده. و به حرف خانواده اش وسایل جهیزیه اش را برده و مهریه اش رو اجرا گذاشته است. و درخواست طلاق داده است.

الان اگر با وجود سالم بودن پرده بکارت خانمم من درخواست پزشک قانونی بدهم برای تایید برقرای جنسی.
چون خانواده خانمم خیلی سنتی هستن و حرف گوش نمیدن و متوجه این که انواع پرده بکارت وجود دارد نمیشوند

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به نظریه پزشکی قانونی منوط می باشد.

درود : توسط پزشک قانونی قابل تشخیص می باشد که ایا ایشان هنوز دختر هستند یا به زن تبدیل شده اند. در صورتی که هنوز دختر باشد، ممکن است پرده بکارت از نوع حلقوی باشد، پس از شکایت هریک از طرفین در صورت دستور قاضی دادگاه احتمالا زوج باید به پزشک قانونی برود. النهایه همه چیز مشخص خواهد شد.

با درود
این امر بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد

باسلام
احتمالا نوع بکارت خانم شما از نوع حلقوی می باشد که در صورت نزدیک از بین نمیرود

باسلام این امر را پزشکی قانونی به راحتی تشخیص میدهد.جای نگرانی نیست

این مورد(ازاله بکارت) براحتی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص هست،برای دریافت پاسخ جامع و راهکار دقیقتر میتوانید از دوستان در بنیاد مشاوره تخصصی بگیرید

موفق باشید

با احترام از طریق پزشکی قانونی مشخص میشود