شعبه اعلام کرد که عملیات اجرا موقتا مقدور نمیباشد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #88937939

بنده یک خودرو از شخصی در سال ۹۱ خریداری و تمام مبلغ رو هم پرداخت کردم. قرار شد خودرو رو چند روزه بمن تحویل بده اما متاسفانه ایشون خودرو رو تحویل بنده ندادن و منهم بعلت برخی از مشکلات و ورشکستگی نتونستم پیگیری کنم.سال ۹۸ دادخواست الزام به تنظیم سند و تسلیم مبیع دادم.امسال رای بنفعم صادر شد.اما در اجرای احکام قاضی دستور استعلام پلاک رو داد.پلاک تعویض شده بود و بنام کسه دیگه بود.قاضی هم حکم رو اجرا نکرد و یه درخواست به شعبه برای اجازه اجرا داد که شعبه ام اعلام کرد که عملیات اجرا موقتا مقدور نمیباشد.حالا من موندم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.مرسی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست ابطال سند و فک پلاک را مطرح نمایید

باید به استناد رای صادره دادخواست ابطال سند نسبت به مالک فعلی خودرو به دلیل تنفیذ و احراز معامله مقدم را مطرح کرده و تقاضای توقیف فیزیکی خودرو را بنمایید .