میتوانم شکایتی مبنی بر افتراء و تهمت به دزدی تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۳ #88820334

من ۶ ماه در دفتر پیشخوان کار میکردم و بخاطر حقوق کمش از اونجا اومدم بیرون
و وقتی اومدم بیرون کارفرمام ادعای طلب کرد ازم میگفت که من چن ماه آموزش دادم بهت باید در مقابل آموزشی که من بهت دادم بهم ۲/۵ ملیون پول پرداخت کنی من اولش شاکی شدم گفتم که نه پول زیادیه و من در مقابل آموزشی که بهم دادین کار کردم ولی منو تهدید کردن که اگه پول و پرداخت نکنی سفته تو میزارم اجرا منم ترسیدم و گفتم باشه به من فرصت بدین تا یه کاری پیدا کنم و این پول رو برگردونم بهتون در ضمن این رو بهتون بگم که من نه قرار دادی داشتم باهاشون و نه سفتم ضامن داشت! ولی اون موقع نمیدونستم که سفتم اعتباری نداره چون یادم نبود که امضا شده یا نه و ظهر نویسی نشده و ضامن نداشته و شماره سفته در قرار داد ذکر نشده!

فردا ی اون روز زنگ زدم به پدر کار فرمام گفتم قضیه اینجوریه
ولی روز قبلش کار فرمام به پدرش گفته بود که من دزدی کردم و این ۲/۵ ملیون تومن رو بابت اون میخواد. لازم به ذکر است ما بین ما -از اول- قرار دادی نبود و سفته ای که بهشون دادم ظهر نویسی نشده بود و شماره سفته در قرار داد ذکر نشده و سفته هیچ ضامنی نداشت و یادم نیس که سفته اصلا امضا شده یا نه! بفرمایید که آیا میتواند ادعای طلب از من بکنند یا نه؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در خصوص افترا:اگر دلیل و مستندی دارید که ایشان به شما تهمت سرقت زدند، می‌توانید شکایت کنید.
در خصوص مطالبات احتمالی شما :
به اداره کار محل خدمت، دادخواست مطالبه حقوق و... دهید.
برای سفته:در صورتی که نتوانید ثابت کنید صرفا جهت تضمین حسن انجام کار بوده است، می‌توانند مبلغ را از شما مطالبه کنند.

سلام
شما قبل از اینکه بر علیه تان شکایت مطرح شود به اداره کار محل خدمت مراجعه و علیه کارفرما مطالبه حقوق مزایا عیدی سنوات پاداش و بیمه و غیره را مطرح نمایید حتی اگر قرارداد کتبی ندارید قابل اثبات است